Boligadvokat til køberrådgivning i Silkeborg?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Silkeborg, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Silkeborg. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Silkeborg fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Som led i vores køberrådgivning, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvordan er det at bo i Silkeborg?

Silkeborg

Silkeborg er den midtjyske by og som ligger i området kendt som det midtjyske søhøjland.

Ud over at området er det højest placerede område i Danmark, også er det også kendt for sin smukke naturrigdom.

Det tager ikke mere end en halv time at tage til Aahus fra Silkeborg, og det gør det meget nemt for pendlere der har arbejde i Aarhus, at komme til deres job. Byen er desuden billig at bo i, i modsætning til de fleste andre studiebyer.

Du kan finde både andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger i Silkeborg.

Det er for turister specielt populært at tage en af rutebådene hen til Silkeborgsøerne, eller Himmelbjerget, og de sejler fra byens havn.

Den længste å i Danmark, Gudenåen, løber desuden igennem Silkeborg og Himmelbjerget.

Der er mulighed for en læreruddannelse eller en sygeplejerskeuddannelse via University College, og der er også Erhvervsakademiet Dania som tilbyder uddannelse til handelsøkonom og finansøkonom. Der er herudover mange muligheder for elevpladser og andre uddannelser i Silkeborg.

Tager vi sydøst for Silkeborg kan vi finde Sejs og Svejbæk, som tidligere har været to adskilte byer, men som i dag er samlet til et stort byområde. Her er både daginstitutioner, skoler, togstation og flere dagligdagsvare butikker og specialforretninger.

Kigger du efter kulturelt, historisk eller kunstnerisk indhold, så kan et besøg på Museum Jorn eller en byvandring omkring i Silkeborg give dig noget at se på. Det er desuden også i Silkeborg at nogen af de tidligste tegn på menneskeliv i Danmark er fundet, fx mosefundene Grauballemanden, Tollundmanden og Ellingpigen.

Silkeborg ligger som en stationsby, og er en del af jernbanestrækningen mellem Skanderborg og Herning.

Hvis du vælger at købe bolig i Silkeborg, kan vi hos Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Silkeborg?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Silkeborg, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Silkeborg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Silkeborg, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.