Køberrådgivning Hillerød – alt-i-en boligkøberpakke

Skal du købe bolig i Hillerød, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Hillerød, gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køb af bolig i Hillerød

Hillerød Kommune er administrativ hovedstad for Region Hovedstaden, og ligger i hjertet af Nordsjælland.

Byen er omkranset af smuk natur hele vejen rundt.

Der er et stort antal butikker omkring og inde i gågaderne, og også i det prisbelønnede indkøbscenter Slots Arkaderne. Der er noget for enhver, og der er for det meste aktivitet i bylivet.

Der er også mange specialbutikker og indkøbscentre i byen, hvor man kan købe det meste af hvad man har brug for.

Hillerød byder på mange cafeer og restauranter. I Hillerød bliver der arbejdet målbevidst på at give byen attraktive rammer om et levende hverdagsliv. Bor man i Hillerød er man tæt på Store Dyrehave, hvor man bl.a. kan finde meget natur og dyreliv.

Der er også Gribskov, Esrum Sø, Frederiksborg Slot og den tilhørende Barokhave, som alle er flotte naturområder.

Hillerød er også en aktiv by, med fx svømmehal, badmintonhal, skaterbane, tenniscenter og baner til beachvolley, streetbasket, fodbold og petanque.

Der er kommet en helt ny multihal, hvor der er ambitioner om de helt store idræts-, musik- og teaterarrangementer.

Kørsel til Kastrup Lufthavn tager ca. 15 min.

Hvis man skal studere i København, er en bolig i Hillerød et godt alternativ til de højere boligpriser i centrum af København. Der er kommet mange nybyggerier, og mange nye på vej.

Kejserhavnen ligger tæt på Centrum af Hillerød, som også er en del af de nye attraktive boligområder. Du kan også søge ejerbolig via Boligsiden.