Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Horsens – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning i Horsens – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Horsens, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Horsens, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af bolig i Horsens?

Horsens

Horsens er en by som ligger i Østjylland inderst i Horsens Fjord. Horsens har ca. 60.000 indbyggere og er derfor Danmarks 8. største by.

Horsens ligger som hovedbyen i Horsens Kommune i Region Midtjylland.

Horsens ligger godt centralt i Danmark, hvilket gør at der er let adgang til motorvej, som forbinder byen med resten af Danmark. Der er også gode bus- og togmuligheder, og det tager kun en time med tog til Odense, og en halv time til Aarhus.

Hvis man godt kan lide bylivet og det at være tæt på byen, så er Horsens en god mulighed at bosætte sig i, da byen byder på netop disse muligheder. Der er rigtig mange både lejligheder, byhuse og boliger i byen. Priserne på boliger er generelt lavere end fx Aarhus, og man får dermed mere bolig for pengene end i andre danske byer.

Den skønne natur tæt på byen gør den også mere hyggelig, og der er både skove, søer, fjord og strande. Tager du til bymidten kan det gøre hverdagen lidt sjovere. Der er mange kulturelle arrangementer i byen, hvert år.

Der er nemlig virkelig mange anerkendte kunstnere som hvert år kommer forbi byen.

Horsens er en voksende by, og Horsens kommune er en af Danmarks hurtigst voksende kommuner. Det er der mange gode grunde til. Der er gang i nye byggeprojekter over alt, og efterspørgslen er stor.

Der er dejlige boligområder, rimelige boligpriser, og der er også en stærk infrastruktur med gode jobmuligheder.

Man kan nyde den friske luft ved havnefronten, hvor det er muligt at se det fantastiske lys og den bedste fjordudsigt, så langt øjet rækker.

Vil man gerne have naturen tæt på, så er Horsens værd at overveje. 

Hvis du vælger at købe bolig i Horsens, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem boligkøbet.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Horsens?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Horsens, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Horsens?

Når du har fundet den bolig i Horsens du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Horsens?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Horsens du køber bolig, og uanset boligens pris.

Scroll to Top