Boligadvokat til køberrådgivning Horsens

Skal du til at købe bolig i Horsens, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Horsens. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Horsens fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Horsens, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køb af bolig i Horsens?

Horsens

Horsens er en by som ligger i Østjylland inderst i Horsens Fjord. Horsens har ca. 60.000 indbyggere og er derfor Danmarks 8. største by.

Horsens ligger som hovedbyen i Horsens Kommune i Region Midtjylland.

Horsens ligger godt centralt i Danmark, hvilket gør at der er let adgang til motorvej, som forbinder byen med resten af Danmark. Der er også gode bus- og togmuligheder, og det tager kun en time med tog til Odense, og en halv time til Aarhus.

Hvis man godt kan lide bylivet og det at være tæt på byen, så er Horsens en god mulighed at bosætte sig i, da byen byder på netop disse muligheder. Der er rigtig mange både lejligheder, byhuse og boliger i byen. Priserne på boliger er generelt lavere end fx Aarhus, og man får dermed mere bolig for pengene end i andre danske byer.

Den skønne natur tæt på byen gør den også mere hyggelig, og der er både skove, søer, fjord og strande. Tager du til bymidten kan det gøre hverdagen lidt sjovere. Der er mange kulturelle arrangementer i byen, hvert år.

Der er nemlig virkelig mange anerkendte kunstnere som hvert år kommer forbi byen.

Horsens er en voksende by, og Horsens kommune er en af Danmarks hurtigst voksende kommuner. Det er der mange gode grunde til. Der er gang i nye byggeprojekter over alt, og efterspørgslen er stor.

Der er dejlige boligområder, rimelige boligpriser, og der er også en stærk infrastruktur med gode jobmuligheder.

Man kan nyde den friske luft ved havnefronten, hvor det er muligt at se det fantastiske lys og den bedste fjordudsigt, så langt øjet rækker.

Vil man gerne have naturen tæt på, så er Horsens værd at overveje. 

Hvis du vælger at købe bolig i Horsens, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem boligkøbet.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Horsens?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Horsens, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Horsens?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Horsens, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Horsens?

Når du har fundet den bolig i Horsens du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Horsens?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Horsens du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Horsens. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.