Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Køge – Få professionel hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Køge – Få professionel hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Køge, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Køge gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvad kendetegner Køge?

køge

Er du studerende, enlig eller en familie, er der muligheder for at finde en bolig der passer i Køge. Køge er en by som har noget at tilbyde til det fleste.

Byen er velset som en hyggelig middelalderby. Køges historie starter helt tilbage i 1100-tallet, men det var først i 1288 at byen blev til en officiel købstad. Går du ind i centrum, kan du mærke at byen har præg af historien, og der er spor fra dengang byen var en succesfuld købstad.

Der er mange forskellige boligtyper i Køge, og dens omegn. Du finder både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan også finde også boliger til familier, store og små. Derfor er der mange Københavnere der flytter til Køge. Årsagen er også at man kan købe en lejlighed, villa eller andelsbolig for meget lavere priser end i København.

Køge ligger et stykke væk fra København, men alligevel tager det ikke lang tid at komme ind til hovedstaden i bil. Der går en motorvej, Køge-Bugt, helt fra Køge og til København. Det tager ca. 40 minutter at komme til København.

Der er også en smuk natur omkring Køge. Eksempelvis er der en bystrand, nyt universitetshospital og i det hele taget roligere områder, end dem du finder i det indre København.

Fra Køge er det også muligt at tage færgen til Bornholm, hvis man skulle få lyst til at besøge solskinsøen. Færgen sejler direkte fra Køge havn, og der bliver sejlet mange passagerer til Bornholm om sommeren.

Leder du efter bolig i Køge, kan du søge her: Nybolig, Boligsiden.

Hvad koster køberrådgivning i Køge?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Køge du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top