Boligadvokat til køberrådgivning i Køge?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Køge, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Køge. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Køge fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Som led i køberrådgivning i Køge gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvad kendetegner Køge?

køge

Er du studerende, enlig eller en familie, er der muligheder for at finde en bolig der passer i Køge. Køge er en by som har noget at tilbyde til det fleste.

Byen er velset som en hyggelig middelalderby. Køges historie starter helt tilbage i 1100-tallet, men det var først i 1288 at byen blev til en officiel købstad. Går du ind i centrum, kan du mærke at byen har præg af historien, og der er spor fra dengang byen var en succesfuld købstad.

Der er mange forskellige boligtyper i Køge, og dens omegn. Du finder både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan også finde også boliger til familier, store og små. Derfor er der mange Københavnere der flytter til Køge. Årsagen er også at man kan købe en lejlighed, villa eller andelsbolig for meget lavere priser end i København.

Køge ligger et stykke væk fra København, men alligevel tager det ikke lang tid at komme ind til hovedstaden i bil. Der går en motorvej, Køge-Bugt, helt fra Køge og til København. Det tager ca. 40 minutter at komme til København.

Der er også en smuk natur omkring Køge. Eksempelvis er der en bystrand, nyt universitetshospital og i det hele taget roligere områder, end dem du finder i det indre København.

Fra Køge er det også muligt at tage færgen til Bornholm, hvis man skulle få lyst til at besøge solskinsøen. Færgen sejler direkte fra Køge havn, og der bliver sejlet mange passagerer til Bornholm om sommeren.

Leder du efter bolig i Køge, kan du søge her: Nybolig, Boligsiden.

Hvad koster køberrådgivning i Køge?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Køge du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Køge. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.