Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Solrød – Få hjælp til at undgå de typiske faldgruber
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning Solrød – Få hjælp til at undgå de typiske faldgruber

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Står du overfor at købe fast ejendom i Solrød, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige for at få handlen på plads.

Som led i køberrådgivning i Solrød kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Solrød

Solrød ligger kun omkring 30 minutter syd fra København. Solrød er en kommune som består af de to store bysamfund, Havdrup og Solrød Strand, og så er der også 6 små landsbyer.

Solrød kommune opstod da kommunalreformen blev lavet i 1970. I 2007, ved strukturreformen, fortsatte Solrød kommune som en selvstændig kommune. For noget tid siden stod Solrød kommune under Roskilde amt, men nu ligger kommunen i stedet under Region Sjælland.

Solrød har en mangfoldig befolkning, og de består specielt af familier med børn, yngre og ældre, som også er ressourcestærke og godt placeret i kommunens foreningsliv. I Solrød er der desuden et godt foreningsliv, der er mange slags muligheder og aktiviteter.

Solrød Strand ligger i den østlige del af Sjælland, og derfor ligger den lige mellem København, Roskilde og Køge.

Solrød er en kommune med pendlere, og transporten til hovedstadsområdet kommer med korte mellemrum. Årsagen er, at s-toglinjen E fra Køge kører direkte igennem kommunen.

Hvis du vil ud på en gåtur, fx for at få noget fred og ro, så er Trylleskoven et godt sted, hvor man kommer afsides fra byens menneskemylder. Der er mange høje fyrretræer, og de får skoven til at virke fortryllende at bevæge sig igennem, det er også derfra navnet ”Trylleskoven” kommer fra. Skovens placering ligger fredeligt og ligger ud til Solrød Strandpark.

Den kyststrækning der er i Solrød kommune strækker sig 6 km. Derfra består størstedelen af kyststrækningen af både børnevenlige badeforhold, og bred sandstrand.

Hvis du vælger at købe bolig i Solrød, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Søg bolig i Solrød: Boligsiden, EDC.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top