Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning på Østerbro – Få professionel hjælp til dit skøde

Skødeskrivning på Østerbro – Få professionel hjælp til dit skøde

skøde uden købsaftale

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning på Østerbro, kan Skøde Centret i København hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning på Østerbro.

Køberrådgivning Østerbro

Skal du investere i fast ejendom i Østerbro, vil vi gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat Østerbro

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Østerbro. Vores priser befinder sig typisk ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Østerbro

Østerbro er et af Københavns mere eksklusive kvarterer. Østerbro er meget attraktivt for børnefamilier, hundeejere og naturglade Københavnere, årsagen er at der i og omkring Østerbro findes flere grønne områder og offentlige parker, bla. findes Danmarks største offentlige park – Fælledparken på Østerbro.

Østerbro er også kendt for at indeholde et utal af restauranter og caféer der beriger den danske madkultur, blandt andet findes restauranterne Geranium, Gourmandiet og Café Bopa på Østerbro. Ud over trendy restauranter findes også tilsvarende trendy butikker, der sælger alt fra tøj til møbler.

Boligerne på Østerbro er primært lejligheder og ejerlejligheder.

Scroll to Top