Forside » Boligkøb » Få hjælp til boligkøb til fast lav pris – dag til dag service

Få hjælp til boligkøb til fast lav pris – dag til dag service

Hjælp til boligkøb omfatter juridisk rådgivning og et virustjek af alle ejendommens dokumenter. Hvis du står overfor et boligkøb, kan det være relevant at overveje muligheden for at bruge en professionel rådgiver til at få boligkøbet gennemført.

Hvad har jeg brug for køb af bolig?

I forbindelse med et boligkøb er der nogle typisk problemstillinger og opgaver der skal løses.

  • Købsaftalen og ejendommens dokumenter skal tjekkes igennem
  • Der kan være behov for at forhandle med sælger. Det kan både være om købesummens størrelse, men det kan også være mindre ting, som hvad der medfølger af løsøre i handlen, eller formuleringen af en klausul i købsaftalen.
  • Hvis du er ved at købe et hus eller sommerhus, er det relevant med rådgivning om behovet for en ejerskifteforsikring. Det er endvidere også relevant at tage stilling til indhentede tilbud på hus- og ejerskifteforsikring.
  • Hvis ejendommen rummer bygningsdele som ikke er gennemgået af den byggesagkyndige da tilstandsrapporten blev udfærdiget, kan det være nødvendigt selv at have en sagkyndig med ud på ejendommen. Det samme kan være tilfældet, hvis der fx er foretaget renoveringer af ejendommen som helt eller delvist selvbyg af sælger. Det er ikke klogt at stole blindt på tilstandsrapporten.  
  • Der er en del papirarbejde med tilhørende korrespondance der skal laves i forbindelse med et boligkøb. Overordnet set skal der laves et skøde og en refusionsopgørelse. Men der kan også være behov for fx overdragelse af sikkerhed til en ejerforening (typisk for ejerlejligheder).  

Husk advokatforbehold i købsaftalen

Hvis tiden er knap, og der måske også står andre købere på spring, kan det være nødvendigt at skrive under på købsaftalen hurtigt. I den situation er det vigtigt at få indsat et rådgiverforbehold i købsaftalen inden den underskrives. Læs mere om hvordan advokatforbeholdet virker og hvordan det bør formuleres.

Skøde Centret kan hjælpe med sagen til fast lav pris

Vi har 18 års erfaring med boligkøb og skødeskrivning, og vi er samtidig ansvarsforsikring. Vi har arbejdet med bolighandler i alle egne af Danmark, og har derfor et solidt lokalt kendskab. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du hjælp til alt det nødvendige ved boligkøb.

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Læs mere og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Eller ring 70 20 21 29.

Er det lovpligtigt at have juridisk rådgiver ved boligkøb?

Det er ikke lovpligtigt at anvende juridisk rådgiver, men det er anbefalelsesværdigt at gøre det. Den udgift der er forbundet med en juridisk køberrådgiver skal sættes op mod den store investering det er at købe fast ejendom. De problemer man kan stå med som boligkøber kan være økonomisk uoverskuelige, og en juridisk rådgiver kan hjælpe med at undgå eller i hvert fald minimere de udfordringer du kan risikere at stå med.

Undgå typiske fejl ved boligkøb

Vi har skrevet en artikel om 11 trin til et sikkert boligkøb.

Hvem kan hjælpe med boligkøb rådgivning?

Der er ikke en lovgivning der bestemmer hvem der kan hjælpe dig med dit boligkøb. Tidligere var det normalt en advokat som håndterede sagen, men i dag varetages opgaverne ofte af en række andre faggrupper.