Hasselager – Skødeskrivning til lave priser i Hasselager

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Hasselager, kan vi hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

Det er afgørende, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Hasselager.

Køberrådgivning i Hasselager

Står du overfor at investere i ny bolig i Hasselager, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Hasselager – Boligadvokat ved boligkøb i Hasselager

Skøde Centrets afdeling i Aarhus er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Hasselager. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Hasselager

Hasselager er en bydel i Aarhus, beliggende ca.  8 km syd for centrum.

Fra Hasselager er det muligt at køre, cykle eller tage offentlig transport, for at komme ind til Aarhus Centrum. Det tager ca. 20 minutter at køre fra Hasselager til Aarhus i bil.

En stor del af boligerne i Hasselager er parcelhuse og villaer med tilhørende have. boligerne i Hasselager er oftest særdeles familievenlige i kraft af deres størrelse, placering og mulighed for ophold på udendørsarealer. Gennemsnitligt fås et parcelhus i Hasselager til 16.077kr pr. kvm.

Der findes både daginstitutioner og skoler i og omkring Hasselager, hvilket betyder at familiens børn og unge ikke behøver lang transporttid som en del af hverdagen.

Hasselager er udover at være et beboet område, også et område der er attraktivt for erhvervsvirksomheder, hvilket afspejles i de større industriområder i udkanten af Hasselager. Én af de fordele som virksomhederne har når de vælger at lægge deres produktionshaller i Hasselager, er den korte afstand til E47 motorvejen, som gør det nemt for virksomhederne at modtage materialer til deres vareproduktion, og til at transportere deres færdige produkt ud til resten af Danmark.