Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Viby J – fast lav pris

Skødeskrivning i Viby J – fast lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Viby J, kan vi være behjælpelig med sagen til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning i Viby J.

Køberrådgivning Viby J

Er du ved at erhverve bolig i Viby J, vil vi gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Viby J

Skøde Centret Aarhus er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Viby J. Vores priser befinder sig typisk omkring 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Viby J

Viby er en del af Aarhus. Fra Viby er der ca. 4 kilometer til Aarhus Centrum. Viby var tidligere en forstad til Aarhus, men blev ved kommunalreformen i 1970 en del af Aarhus kommune, og er dermed en bydel nu. Bydelen er også kendt under navnet Viby J, da byen deler navn med en by på Sjælland.

I Viby er der en del grønne områder, hvor det er muligt at lufte hunden, dyrke motion, gå ture, slappe af eller lignende. Byen er derfor et attraktivt sted at bosætte sig for mennesker der ønsker at være tæt på storbyen, i dette tilfælde Aarhus, men stadig ønsker at bo i et stille kvarter, med mulighed for at befærde sig i naturskønne områder.

Boligerne i Viby er villaer og parcelhuse, der findes dog også en del rækkehuse og etagebyggerier. De forskellige boligtyper og størrelser på boligerne, gør det enkelt at finde en bolig der passer til husstanden, hvad en man ønsker en studielejlighed, ældrebolig eller et hus med plads til familieforøgelse. Det gennemsnitlige parcelhus i  Viby J handles med en kvadratmeterpris på 20599kr, mens en ejerlejlighed har en kvadratmeterpris på 17585kr.

Fra Viby er det hurtigt og enkelt at komme ind til Aarhus by, den korte afstand gør det muligt at cykle, men også offentlig transport og bil er en mulighed når man skal fra Viby til Aarhus eller omvendt. Det er blandt andet muligt at tage toget fra en af de stationer der findes i Viby og omegn. I Bil er det let at køre til Aarhus centrum, eksempelvis via Skanderborgvej.

Selvom Viby J ligger så tæt på Aarhus Centrum, er det ikke nødvendigt at tage ind til Aarhus by for at handle, shoppe og lignende. I Viby finder du masser af butikker og supermarkeder. Eksempelvis findes MEGA SYD i Viby J, indkøbscentret har fokus på større butikker som eksempelvis BabySam, Harald Nyborg og Kvickly.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: