Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Svendborg – Trygt boligkøb med køberrådgivning i Svendborg

Køberrådgivning Svendborg – Trygt boligkøb med køberrådgivning i Svendborg

Køberrådgivning

Står du overfor at købe bolig i Svendborg, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for for at få handlen på plads.

Som led i køberrådgivning i Svendborg kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køberrådgivning i Svendborg

Svendborg ligger på den sydlige del af Fyn, og er kendt som en havne- og søfartsby.

Byen har ca. 27.000 indbyggere og er derfor den næststørste by på Fyn, ud over Odense. Svendborg er desuden også den største by i Svendborg kommune, som også hører til Region Syddanmark.

Svendborg er en gammel købstad, og selv i den nyere tid med moderne forhold, har byen formået at beholde sin gamle bykerne med smalle flotte gader, torve og gårdmiljøer.

Svendborg er fra ca. 1200- tallet, og byen fejrede i 2003 sin 750-års fødselsdag.

Svendborg bliver tit kaldt for hovedstaden i det sydfynske øhav. Svendborg er også en by med mange stolte søfartstraditioner, og specielt søfarten er en meget stor del af det levende studiemiljø.

Siden middelalderen har Svendborg været en vigtig handels- og håndværker by, og det er den også stadig i dag

I Svendborg ligger der ud over alt det andet også et Latinerkvarter, som har fået navnet fra den dejlige latinerkvarterscharme som Latinerkvarteret præges af.

Der er mange hyggelige caféer og restauranter i området. Du kan herfra tage på en dejlig byvandring, og den kan du tage igennem Svendborgs gamle hyggelige købstad. Der er her mulighed for en gåtur som varer helt op til omkring 2,5 time. Når man går rundt, ser man hvordan det nye og gamle bliver bundet sammen i den dejlige by.

Hvis du vælger at købe bolig i Svendborg, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Søg bolig i Svendborg: Nybolig, Boligsiden.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser