opret-fremtidsfuldmagt

Få oprettet en skræddersyet ægtepagt

Med en ægtepagt får I mulighed for at lave en aftale omkring særeje som passer til jeres behov.

Bestil ægtepagt

Som udgangspunkt skal I som ægtefæller dele jeres ejendele i tilfælde af en skilsmisse. Ved at oprette en ægtepagt, får I mulighed for at lave en skriftlig aftale om ejendele, som I ikke ønsker skal deles.

Når du vælger at få lavet en skræddersyet ægtepagt hos os, tilbyder vi en helhedsløsning, der er helt tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi guider dig igennem hele processen og sikrer at alt sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi behandler sagen manuelt, og vores juridiske rådgivere vurderer nøje hvilken type ægtepagt der er behov for i netop din situation. Vi laver således ikke blot en standard computergenereret ægtepagt, men vurderer dine specifikke behov inden vi går i gang med sagen.

Prisen for den skræddersyede ægtepagt er kr. 3.750 inkl. moms.

Kontakt os: 70 20 21 29

Sådan foregår sagen

  1. Du benytter vores online formular til at bestille oprettelsen af ægtepagten. Formularen rummer en række spørgsmål til brug for sagen. Det tager ca. 10 min at udfylde formularen, og den giver os alle de informationer vi har brug for til sagen.
  2. Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at behandle sagen. Vi klargør ægtepagten til jer og fremsender pr mail.
  3. Har I herefter rettelser til ægtepagten, kan du blot sende en mail eller ringe til os på tlf. 70 20 21 29. Så sørger vi for at dokumentet rettes til.
  4. Når I kan godkende ægtepagten, betaler du på dette tidspunkt honoraret til os for sagen. Samtidig betales selve tinglysningsafgiften på kr. 1.850. Vi fremsender oplysning om konto numre hertil.
  5. Så snart I begge har underskrevet ægtepagten, sørger vi herefter for at ægtepagten bliver tinglyst i tingbogen.
kontrakt

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I ægtepagten?
Vi leverer ægtepagten fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller supplerende oplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på ægtepagten også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten på kr. 1.850.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når ægtepagten er klargjort til din underskrift og når du har godkendt den.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Kan I også oprette et testamente?
Ja, vi kan også hjælpe med at oprette et testamente. Se mere om vores testamenter her.

Hvad er en ægtepagt?

En ægtepagt om særeje er et bindende dokument, som et ægtepar kan vælge at oprette for at opnå sikkerhed og beskyttelse af deres respektive økonomiske formue eller værdigenstande. Ægtepagten fastsætter, hvilke ejendele som skal være særeje, og dermed ikke deles i tilfælde af skilsmisse.

Ægtepagten giver mulighed for at sikre, at ægteparret har kontrol over deres økonomiske formue og kan skræddersy deres egne aftaler for særeje. Ægtepagten kan omfatte alt fra fast ejendom, kontanter og værdipapirer.

De mest almindelige typer af særeje er:

Kombinationssæreje
Med kombinationssæreje, er det muligt at aftale, at de værdigenstande som skal være omfattet af særejet ikke skal deles i tilfælde af skilsmisse. Ved brug af kombinationssæreje, vil særejet dog blive til delingsformue i tilfælde af den ene ægtefælles død.

Fuldstændig særeje

Med et fuldstændigt særeje, vil de værdigenstande som skal være omfattet af særejet ikke skulle deles, hverken ved skilsmisse eller ved den ene ægtefælles død.

Læs mere om ægtepagter.

Hvornår skal en ægtepagt oprettes?

Det er ofte en god idé at oprette en ægtepagt på tidspunktet hvor man indgår ægteskab. Men derudover kan ægtepagten oprettes når som helst I ønsker det.

Hvad koster det at oprette en ægtepagt?

Vi har en fast pris på vores skræddersyede ægtepagt på kr. 3.750 inkl. moms. Hertil kommer selve tinglysningsafgiften på 1.850 for at få fuldmagten registreret i tingbogen.

Bestil ægtepagt

Kontakt os: 70 20 21 29