Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Brønshøj med 19 års erfaring

Køberrådgivning Brønshøj med 19 års erfaring

Køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Brønshøj, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Brønshøj kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Brønshøj

Brønshøj er et ideelt bosted for studerende eller familier. Brønshøj er en by der ligger i København, og er også en del af Brønshøj-Husum, hvor sidstnævnte består af sammenlagt Brønshøj, Husum og Tingberg.

De tre områder bliver kaldt for Brønshøj-Husum, fordi man tit beregner de tre steder som ét.

Selvom Brønshøj ikke ligger i centrum af København, er der dog ikke langt ind til Københavns pulserende byliv.

Brønshøj består i dag mest af villakvarterer rundt omkring Brønshøj Torv, Brønshøj Kirke og Rytterskolen (opført i 1723), og Tingbjerg.

Byen omsluttes af Utterslev Mose, Husumvej, Hulgårdsvej og Vest volden ved Husum, og skæres igennem af Frederikssundsvej. Der bor omkring de 40.000 personer i bydelen. Brønshøj kirke har været den ældste bygning i København, og blev bygget lidt før år 1200.

Man kan også finde Brønshøj Torv, der ligger som en central plads i byen, og hvor der bliver der budt på et stort forretningsliv med både caféer og butikker, spisesteder og et bibliotek. Det er derfor ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da man blot kan tage sig en tur ned ad gaden og få sig en bid mad.

Brønshøj Skole ligger heller ikke så langt væk fra torvet.

Der er også Husum torv, hvis man følger Frederikssundvej, som på mange måder minder om Brønshøj torv. På Frederikssundvej ligger der også mange daginstitutioner, hvilket giver mulighed for nemt at aflevere børnene på vej til arbejde.

I Brønshøj findes både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger.

Hvis du overvejer at købe bolig i Brønshøj, kan vores komplette køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser