Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Charlottenlund – køberrådgiver med 19 års erfaring

Køberrådgivning Charlottenlund – køberrådgiver med 19 års erfaring

køberrådgivning

Står du overfor at købe fast ejendom i Charlottenlund, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for for at få handlen på plads.

I forbindelse med køberrådgivning i Charlottenlund gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af ejendom i Charlottenlund

Charlottenlund ligger som den nordlige bydel i Storkøbenhavn og ligger ved Øresundskysten, hvilket også er en del af Gentofte Kommune. Kommunen har et indbyggertal på ca. 75.000 indbyggere. Mod syd finder du bydelen Hellerup og mod nord kan du finde Klampenborg. Som mange af kommunens bydele, er ét af de mest velhavende områder i Danmark, Charlottenlund.

Charlottenlund ligger i Gentofte Kommune og har hurtig adgang til offentlig transport, dejlig natur og fede shopping steder, og er derfor et attraktivt område. Charlottenlund fik navnet ” Charlottenlund” da Charlottenlund slot skiftede navn fra Gyldenlund til Charlottenlund, efter Christian d. 6

Der er ikke rigtig nogen klare bygrænser i Gentofte Kommune, derfor er det også svært at finde ud af præcist hvilke byområde Charlottenlund dækker over.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Charlottenlund. Der er også gode Indkøbsmuligheder, fx ned gennem den hyggelige Jægersborg Allé. Strandvejen som går igennem Charlottenlund og ender med at blive til Kystvejen. Der er også populære skoler, derfor er den også børnevenlig. Der er også mange gode ture at gå, fx i Charlottenlund Skov og Charlottenlund Fort, der er også en travbane.

Charlottenlund har stort set alt, skoler, gymnasier, lystbådehavn, lækre butikker, strand, vandet i Øresund, smukke tennisbaner, slotte, institutioner, restauranter og caféer.

Det er vigtigt at gennemgå alle ejendommens dokumenter i forbindelse med køberrådgivning. Skøde Centret sikrere at du får belyst alle problemstillinger i forbindelse med handlen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser