Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Gentofte – Faste lave priser

Køberrådgivning Gentofte – Faste lave priser

Skøde Centret

Er du ved at købe fast ejendom i Gentofte, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for for at få handlen på plads.

I forbindelse med køberrådgivning i Gentofte gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Gentofte

Gentofte er en bydel som hører til Storkøbenhavn, og Gentofte by er samtidig en del af Gentofte kommune.

Byen var oprindelig en landsby i Nordsjælland der var bygget op omkring Gentoftegård, og det havde en stor betydning for byens tidlige udvikling.

Der er ingen klare bygrænser i Gentofte kommune, hvilket gør det svært at skelne indbyggertal i de forskellige bydele.

Som så mange andre dele af Storkøbenhavn, kom der stor vækst i indbyggertallet efter at jernbanen kom til. Der er i dag ca. 75.000 indbyggere i Gentofte. Området betragtes som et af det mest velhavende steder i Danmark, hvor kommunen Gentofte kommune ligger i top-3 hvad angår højeste gennemsnitlige disponible indkomst pr indbygger.

Der er flest villakvarterer i området, men også enkelte steder med etagebyggeri. Kommunen er kendetegnet ved at have flere bygninger af høj arkitektonisk værdi.

Gentofte er et attraktivt bosted, blandt andet på grund af den gode beliggenhed byen har i forhold til København.

Der er alt i alt 12 folkeskoler, hvoraf en er en specialskole, og 7 af dem er privatskoler. Der ligger også 4 gymnasier, et hf-kursus og et studenterkursus, der alle bliver drevet af staten.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser