Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Herlev – Effektiv køberrådgivning i Herlev

Køberrådgivning i Herlev – Effektiv køberrådgivning i Herlev

Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Herlev, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Herlev kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan bor man i Herlev?

Herlev

Herlev ligger i Storkøbenhavn og er en af Københavns mange bydele. Der bor omkring 29.000 indbyggere i Herlev.

Bydelen ligger ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum, midt imellem Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord.

Da Herlev er placeret i Storkøbenhavn, har du derfor ikke særlig langt til København, og mulighederne er der mange af, også når det gælder jobmuligheder.  

Der er mange muligheder for indkøb, eksempelvis i populære butikker som Big Shopping. Hvis du har lyst til flere muligheder for shopping, så kan du tage et tog til København, hvilket tager omkring de 15 min.

Herlev er specielt præget af trafikstrukturen i og omkring byen, hvor der er flere hovedveje og motorveje der løber umiddelbart uden for byen. Det betyder at der er et stort industrikvarter uden for Herlev, som strækker sig helt til Ballerup kommune.

Der er mange etagebyggerier omkring centrum af Ballerup, og ejerlejlighederne er eftertragtede, mens der nord for stationen er en lang række parcel- og villahuse. Der er plads til mangt og meget udendørsliv og leg, til alle slags aldre.

Du kan i kommunen både besøge Herlev skøjtehal, Herlev golfklub, og du kan også vælge at tage til Skovlunde.

Hvis man bosætter sig i et hus i Herlev, betyder det som regel, at der er lidt længere til naboerne. De fleste områder er rolige områder.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Herlev?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Herlev, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Herlev?

Når du har fundet den bolig i Herlev du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser