Køberrådgivning Hvidovre – ingen handel – ingen regning

Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Hvidovre, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige for at få handlen på plads.

Som led i Køberrådgivning Hvidovre kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Hvidovre

Leder du efter en grøn forstad, så er Hvidovre muligheden. Hvidovre ligger godt 10 minutter fra Københavns Rådhusplads, Øresundsregionen og Københavns lufthavn.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Hvidovre. Du kan søge ejerbolig her: Boliga, Estate.

Ca. halvdelen af de boliger der findes i Hvidovre, er ejer- og andelsboliger.

Hvidovre har mange boligkvarterer, og hvert kvarter har sit specielle kendetegn og historik.

Fra Hvidovre er der kort afstand til at få dækket de fleste behov. Man er ikke langt fra centrum af København, eller fra de omliggende byer. Derfor er Hvidovre gennem årene blevet en populær bydel i Storkøbenhavn.

Hvidovre Centret har mange ting at byde på i forhold til indkøb. Der findes tøj og ting til hjemmet, men det er også muligt at besøge en god restaurant eller café.

Der er flere erhvervsområder i Hvidovre, som fx Avedøre Holme, små håndværksområder og butikscentre, hvilket får Hvidovre til at fremstå som en virksom erhvervskommune.

Der er også en lille badestrand, den hedder Lodsparken.