Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Hvidovre – Få køberrådgivning i Hvidovre

Køberrådgivning i Hvidovre – Få køberrådgivning i Hvidovre

Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Hvidovre, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i Køberrådgivning Hvidovre kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan bor man i Hvidovre?

hvidovre

Leder du efter en grøn forstad, så er Hvidovre muligheden. Hvidovre ligger godt 10 minutter fra Københavns Rådhusplads, Øresundsregionen og Københavns lufthavn.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Hvidovre. Du kan søge ejerbolig her: Boliga, Estate.

Ca. halvdelen af de boliger der findes i Hvidovre, er ejer- og andelsboliger.

Hvidovre har mange boligkvarterer, og hvert kvarter har sit specielle kendetegn og historik.

Fra Hvidovre er der kort afstand til at få dækket de fleste behov. Man er ikke langt fra centrum af København, eller fra de omliggende byer. Derfor er Hvidovre gennem årene blevet en populær bydel i Storkøbenhavn.

Hvidovre Centret har mange ting at byde på i forhold til indkøb. Der findes tøj og ting til hjemmet, men det er også muligt at besøge en god restaurant eller café.

Der er flere erhvervsområder i Hvidovre, som fx Avedøre Holme, små håndværksområder og butikscentre, hvilket får Hvidovre til at fremstå som en virksom erhvervskommune.

Der er også en lille badestrand, den hedder Lodsparken.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Hvidovre?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Hvidovre, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvad koster køberrådgivning i Hvidovre?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Hvidovre du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser