Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Ishøj – Professionel køberrådgivning i Ishøj

Køberrådgivning Ishøj – Professionel køberrådgivning i Ishøj

køberrådgivning

Skal du købe fast ejendom i Ishøj, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for for at få handlen på plads.

I forbindelse med køberrådgivning i Ishøj gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Ishøj

Ishøj kommune ligger som en grøn forstadskommune til København, og kommunen er familievenlig.

Desuden ligger Ishøj tæt på Taastrup, Glostrup og Roskilde, og der er mange virksomheder der holder til i området, kun omkring 22 minutter fra centrum af København.

Der er mange gode stisystemer, hvilket også er et kendetegn i Ishøj. Det giver muligheden for at børn og voksne kan færdes trygt og godt væk fra trafikken.

Man kan både finde lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Ishøj. Se via EDC, Nybolig.

Ishøj kaldes desuden også for ”Den Grønne Port til København”. Der er nemlig både grønne åbne marker, og en lille skov med dyrepark som hører til Ishøj. Der er også en strandpark, som strækker sig 7 km, og er populær blandt børn og voksne, og hvor der er mulighed for både afslapning og aktiviteter.

Der ligger også et velbesøgt museum i Ishøj kommune, nemlig museum Arken, som er et museum for moderne kunst som med sin særlige arkitektur kan ses midt i Køge Bugt Strandpark.

Arken er ofte brugt som et flot udflugtssted af kommunens mange institutioner og skoler, som gerne vil bruge en dag i det smukke museum.

Hvis du skal købe ejerlejlighed i Ishøj, så er det vigtigt at du sikrer dig at BBR-oplysningerne passer med virkeligheden. Som boligejer er det vigtigt at sikre, at BBR-oplysningerne stemmer overens med virkeligheden.

Som en del af vores køberrådgivning, tjekker vi også at BBR arealer stemmer.  

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser