Forside » Køberrådgivning » Østerbro – Køberrådgivning på Østerbro ved boligkøb

Østerbro – Køberrådgivning på Østerbro ved boligkøb

køberrådgivning

Er du ved at købe bolig på Østerbro, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning på Østerbro gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køberrådgivning på Østerbro

Østerbro blev den 1. januar 2007 en administrativ bydel, da indre- og ydre Østerbro blev sat sammen.

Østerbro har et areal på ca. 8.740 m2, hvilket dog også inkluderer fælledparken. I de beboede bydele er befolkningstætheden ret stor, og ca. 12% af Københavns kommunes borgere bor på Østerbro.

På Østerbro er gode betingelser for børnefamilier, da der er meget rolige omgivelser og da man er tæt på indre by.

På Østerbro kan man få både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger.

De dyreste boliger ligger stadig i hovedstaden. Østerbros ejerlejligheder er derfor også på vej opad i pris. Med en bolig på Østerbro er man tæt på bylivet, og Østerbrogade har også nogle kulturelle seværdigheder som fx Den lille Havfrue på Langelinie.

Lejlighederne på Østerbro fremstår ofte som en arkitektonisk blanding af fornyende byggerier men med øje for de historiske elementer.

Der tages hensyn de historiske bygninger og områder og der en fællesskabsfølelse, hvor der en gennemgående forkærlighed for det lokale.

Bygningerne der er på Østerbro, er både fornyede men også historiske på den måde de er opført med øje for det historiske.

Der er mange ting man har adgang til hvis man bor på Østerbro. Der er både Parken og Fælledparken, og der er også både hundeparker, skoler, legepladser, shoppesteder osv.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser