Boligadvokat og køberrådgivning Aarhus Nord – findes der et alternativ?

Køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Trøjborg, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden længe siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede faggrupper kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Trøjborg. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Aarhus Nord fra start til slut. Ved at anvende vores boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Køberrådgivning på Trøjborg – Aarhus Nord

Boligadvokat Aarhus Nord

Aarhus N består af Christiansbjerg, Trøjborg og Skejby, hvilket alle tre har postnummeret 8200 Aarhus N, og ligger i det nordlige Aarhus.

Hvis du leder efter Aarhus Universitet, så kan du finde den lige på grænsen til Aarhus N, letbanen gør det nemt at komme ind til Aarhus C på ingen tid.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Aarhus Nord.

Om Trøjborg

Trøjborg er ”byen i byen”, og en bydel i det nordlige Aarhus.

Trøjborg er den del af Aarhus Nord som man kalder ”byen i byen”. Trøjborg er også et meget attraktivt område som ligger tæt på universitetet, byens bedste badestrand og mange lokale caféer og butikker.

Trøjborg er for det meste et hjem for studerende og unge familier, nok på grund af den korte afstand ind til indre by og universitetet.

Leder du efter ejerbolig, kan du søge her: Boligsiden, Boliga.

Laver I det samme som en boligadvokat i Trøjborg?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i Trøjborg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Aarhus Nord. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.