Forside » Køberrådgivning » Aarhus Nord – Køberrådgivning i Aarhus Nord

Aarhus Nord – Køberrådgivning i Aarhus Nord

Køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Aarhus Nord/Trøjborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning Aarhus Nord gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køberrådgivning på Trøjborg – Aarhus Nord

Boligadvokat Aarhus Nord

Aarhus N består af Christiansbjerg, Trøjborg og Skejby, hvilket alle tre har postnummeret 8200 Aarhus N, og ligger i det nordlige Aarhus.

Hvis du leder efter Aarhus Universitet, så kan du finde den lige på grænsen til Aarhus N, letbanen gør det nemt at komme ind til Aarhus C på ingen tid.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Aarhus Nord.

Om Trøjborg

Trøjborg er ”byen i byen”, og en bydel i det nordlige Aarhus.

Trøjborg er den del af Aarhus Nord som man kalder ”byen i byen”. Trøjborg er også et meget attraktivt område som ligger tæt på universitetet, byens bedste badestrand og mange lokale caféer og butikker.

Trøjborg er for det meste et hjem for studerende og unge familier, nok på grund af den korte afstand ind til indre by og universitetet.

Leder du efter ejerbolig, kan du søge her: Boligsiden, Boliga.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i Trøjborg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser