Nexø – Skødeskrivning og køberrådgivning i Nexø – lav pris

Er du ved at købe ny bolig i Nexø, kan Skøde Centrets afdeling på Bornholm hjælpe dig trygt gennem handlen. Vi yder køberrådgivning, herunder skødeskrivning og tinglysning.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi udelukkende beskæftiger os med køb af bolig og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003. Vores ydelser er ligeledes ansvarsforsikret hos Lloyds.

NexøOm Nexø

Nexø er med sine ca. 3.500 indbyggere, den næststørste by på Bornholm. Byen er placeret på den østlige side af øen. Nexø ligger ca. 30 kilometer fra Bornholms største by, Rønne. De 2 byer er forbundet med en hovedvej, der går igennem Bodilsker, Åkirkeby, Lobbæk og Nylars.

Nexø er en havneby, og der er derfor rig mulighed for at gå ture langs vandet, sidde på havnen og bade på stranden. Ud over kystlinjen er der også andre naturskønne områder i og omkring Nexø. Der findes eksempelvis flere grønne områder i Nexø by.

Boligerne i Nexø er hovedsageligt villaer og parcelhuse. Tæt ved byen er det muligt at finde landbrugsejendomme og ejendomme uden bopælspligt. Disse ligger dog uden for selve byen.

Størstedelen af husene i Nexø by har en tilhørende have eller gård. Nexø har en af landets laveste kvadratmeterpriser med en gennemsnitlig kvadratmeterpris for parcelhuse på kun 4.363 kr.*

Fra Nexø er det muligt at tage bussen til Rønne, Aakirkeby, Svaneke og mange andre bornholmske byer. Det er også ganske enkelt at komme rundt i bil, da der som nævnt findes en hovedvej mellem Nexø og Rønne. Desuden findes der mange let farbare veje til og fra Nexø.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken