Ørestaden – Skødeskrivning i Ørestaden – lave priser

skødeskrivning

Er du i færd med at erhverve ejerlejlighed i Ørestaden, kan vi hos Skøde Centret yde bistand med juridisk køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Vores erfarne juridiske køberrådgivere besidder stærke kompetencer indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, som kan være forbundet med at købe bolig. Vores juridiske rådgivere får endvidere løbende kurser omkring ny lovgivning.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores skødeprodukter online her på siden. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores kunders behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds i Bruxelles.

Om Ørestaden

Ørestaden er en af Københavns nyere bydele, hvilket afspejles i arkitekturen. Ørestaden ligger på Amager, tæt på Danmarks største indkøbscenter – Fields. Udover Fields, findes også Bella Centret, DR Byen og Bella Sky i Ørestaden.

Der bor ca. 7.500 mennesker i Ørestaden, en stor del af disse mennesker er studerende eller familier. I Ørestaden er der gode muligheder for at finde en daginstitution eller skole tæt på boligen. I Ørestaden findes også Ørestad Gymnasium, et alment gymnasium der tilbyder undervisning indenfor alle tre fakulteter.

Ørestadens nordlig del forbindes med den sydlige del af Ørestads Boulevard, som er en vej på ca. 5 kilometer, denne vej forbinder en stor del af Ørestadens øvrige veje. Ørestaden er forbundet med København af E20 motorvejen mod Sverige, samt af både togforbindelser og metroforbindelsen M1.