Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Ørestaden – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Ørestaden – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Er du i færd med at erhverve ejerlejlighed i Ørestaden, kan vi hos Skøde Centret yde bistand med juridisk køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Vores erfarne juridiske køberrådgivere besidder stærke kompetencer indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, som kan være forbundet med at købe bolig. Vores juridiske rådgivere får endvidere løbende kurser omkring ny lovgivning.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores skødeprodukter online her på siden. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores kunders behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds i Bruxelles.

Om Ørestaden

Ørestaden er en af Københavns nyere bydele, hvilket afspejles i arkitekturen. Ørestaden ligger på Amager, tæt på Danmarks største indkøbscenter – Fields. Udover Fields, findes også Bella Centret, DR Byen og Bella Sky i Ørestaden.

Der bor ca. 7.500 mennesker i Ørestaden, en stor del af disse mennesker er studerende eller familier. I Ørestaden er der gode muligheder for at finde en daginstitution eller skole tæt på boligen. I Ørestaden findes også Ørestad Gymnasium, et alment gymnasium der tilbyder undervisning indenfor alle tre fakulteter.

Ørestadens nordlig del forbindes med den sydlige del af Ørestads Boulevard, som er en vej på ca. 5 kilometer, denne vej forbinder en stor del af Ørestadens øvrige veje. Ørestaden er forbundet med København af E20 motorvejen mod Sverige, samt af både togforbindelser og metroforbindelsen M1.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser