Nørrebro – Bestil skødeskrivning ved køb af ejerlejlighed på Nørrebro

skødeskrivning

Er du i færd med at købe ejerlejlighed på Nørrebro, eller skal du have tinglyst en ændring til et eksisterende skøde, for eksempel som led i separation eller bodeling, kan Skøde Centret give assistance med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt køberrådgivning.

Vi udarbejder skødet, og sikrer endvidere skødets juridiske indhold. Vi tager vare om alle ekspeditioner, deriblandt anmeldelse til tinglysning samt berigtigelse. Til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse. Vi sørger således for hele sagsgangen fra A – Z ved køb af ejerlejlighed på Nørrebro.

Skøde Centrets erfarne køberrådgivere besidder specialviden indenfor jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et særligt kendskab til de mangeartede juridiske og økonomiske problematikker, der er sammenhængende med at handle bolig. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Skødet er et tinglysningsdokument, der udarbejdes med henblik på tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret københavnske afdeling tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores services online her på siden. Vi beskæftiger os seriøst med at sikre vores klienters behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også sikret via ansvarsforsikring gennem Lloyds International, Bruxelles.

Om Nørrebro

Nørrebro er, med sine ca. 75.000 indbyggere, den mest folkerige bydel i Københavns kommune. En stor del af indbyggerne på Nørrebro er studerende og danskere af anden etnisk herkomst. De mange forskellige etniske baggrunde der mødes på Nørrebro gør kvarteret til et meget multikulturelt og levende kvarter. På Nørrebro finder du et vel af caféer, restauranter, shawarmabarer, halalslagtere, tøjbutikker osv. Langt de fleste boliger på Nørrebro er lejligheder og ejerlejligheder. Den gennemsnitlige ejerlejlighed på Nørrebro handles med en kvadratmeterpris på 33.917kr.*

Nørrebro er ligesom de fleste andre områder i København meget trafikeret. Nørrebro forbinder indre by med mange af de nordvestlige kvarterer i København, mange mennesker færdes derfor på vejene på Nørrebro, både biler og cykler. Københavns mest benyttede busforbindelse – linje 5A – stopper flere steder på Nørrebro, der er således rig mulighed for at benytte offentlig transport til at komme rundt.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken