Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Fredensborg – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Fredensborg – alt-i-en skødepakke

skøde uden købsaftale

Har du brug for skødeskrivning i Fredensborg, kan Skøde Centret håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Fredensborg.

Køberrådgivning Fredensborg

Er du ved at investere i ny bolig i Fredensborg, vil Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Fredensborg

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Fredensborg. Vores prisniveau befinder sig normalt ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Fredensborg

Fredensborg er en by i Nordsjælland, beliggende ved Esrum Sø. Fredensborg ligger mellem Hillerød og Helsingør. I Fredensborg finder man flere seværdigheder herunder Fredensborg slot og kunstmuseet Louisiana.

Fredensborg er ligesom det øvrige Nordsjælland et velhavende område. De fleste af boligerne i Fredensborg er villaer, der findes dog også etagebyggerier og rækkehuse. Der findes også en del liebhaverboliger i Fredensborg. I Fredensborg kommune kan et parcel- eller rækkehus i  gennemsnit erhverves for 19.024kr/kvm, og en ejerlejlighed for 14.024kr/kvm.

Fredensborg og omegn er et meget naturskønt område. Istiden har sat sine spor på landskabet, hvilket betyder naturen omkring Fredensborg er skøn og unik. Der findes en stor mængde grønne områder i og omkring Fredensborg. Der findes de helt naturlige, så som Esrum Sø og så findes der de menneskeskabte parker som fx Fredensborg Slotspark.

Der findes fire togstationer i Fredensborg Kommune:  Nivå, Kokkedal, Fredensborg og Humlebæk. Fra Nivå, Kokkedal og Humlebæk er det muligt at tage toget mod Helsingør eller København, mens det fra Fredensborg Station er muligt at tage toget mod Hillerød eller Helsingør.

I Bil er det muligt at benytte Hillerødvejen, Helsingørsvej og Kongevejen, der alle er større veje, der gør det let at komme frem og tilbage mellem Fredensborg og det øvrige Sjælland.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser