Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Gladsaxe – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Gladsaxe – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Gladsaxe, kan vi håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Gladsaxe.

Køberrådgivning Gladsaxe

Står du overfor at investere i ny bolig i Gladsaxe, vil vi hos Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Gladsaxe

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Gladsaxe. Vores prisniveau befinder sig normalt omkring 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Gladsaxe

Gladsaxe er placeret nordvest for København, og grænser bl.a. op til Lyngby, Gentofte og Herlev. I Gladsaxe bor der ca. 65.000 mennesker. Boligerne i Gladsaxe er nogenlunde lige fordelt mellem række/parcelhuse og lejligheder i etageejendomme. I Gladsaxe fås en ejerlejlighed for omkring 22602kr pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 27314kr pr. kvm.*

I Gladsaxe finder man både skove, søer og grønne områder. De naturlige omgivelser gør Gladsaxe både familievenligt og velegnet til hundeejere og naturglade mennesker. I Gladsaxe findes et utal af idrætsforeninger og klubber, inden for blandt andet roning, spejdersport og fodbold. Der er altså et væld af  fritidsaktiviteter til børn såvel som voksne.

Fra Gladsaxe er det let at nå København via bil eller bus. Gladsaxe ligger derudover tæt på Motorring 3, hvilket gør det let at nå store dele af byerne omkring København i bil.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: