Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Herlev – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Herlev – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Herlev, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt blot at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Herlev.

Køberrådgivning ved boligkøb i Herlev

Skal du erhverve bolig i Herlev, vil vi hos Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Herlev

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Herlev. Vores priser ligger normalt ca. 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Herlev

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn med ca. 30.000 indbyggere. Bydelen er placeret ca. 11 km nordvest for centrum, mellem Ballerup, Skovlunde og Gladsaxe.

Fra Herlev er det let at nå store dele af Storkøbenhavn i bil, da bydelen er placeret i nærheden af Motorring 3 og motorvejen E47. også med tog er det muligt at komme rundt, fra Herlev Station er det muligt at tage s-tog mod Københavns Hovedbanegård og mod Ballerup Station Også på cykel er det muligt at komme rundt.

Boligerne i Herlev er fordelt mellem villaer, parcelhuse og ejerlejligheder. Det er således muligt at finde mange forskellige typer boliger, og dermed en bolig der passer til husstanden. Herlev er en bydel der egner sig til unge såvel som familier og ældre. I Herlev er der rig mulighed for at finde en bolig der passer til et budget baseret på SU, og som stadigvæk ligger tæt på en stor del af uddannelsesstederne i Storkøbenhavn. I Herlev fås en ejerlejlighed for omkring 21912kr pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 21878kr pr. kvm.*

Det er ligeledes muligt at finde boliger der egner sig til børnefamilier, der ønsker at være tæt på byen, men stadig ønsker at husstandens børn skal have mulighed for en tryg og sikker barndom med hus og have.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken