Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Lystrup – fast lav pris

Skødeskrivning i Lystrup – fast lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Lystrup, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Lystrup.

Køberrådgivning Lystrup

Står du overfor at investere i ny bolig i Lystrup, vil Skøde Centret i Aarhus gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Lystrup

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Lystrup. Vores priser ligger typisk ca. 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Lystrup

Lystrup er en by i Østjylland, billigende ca. 11 km nord for Aarhus Centrum. Den korte afstand til Aarhus gør at byen er et oplagt sted at bosætte sig hvis man arbejder i Aarhus eller omegn. Der bor ca. 10.500 indbyggere i Lystrup.

I Lystrup findes der både daginstitutioner og en skole, hvilket betyder at familiens yngste kan blive i nærområdet selvom forældrene arbejder i Aarhus.

En stor del af boligerne i Lystrup er villaer og parcelhuse. Langt de fleste af boligerne har tilhørende have. Ønsker man at tilbringe tiden i naturen, findes der både skove og åbne grønne områder i og omkring Lystrup. Et parcelhus fås til omkring 18.022 kr/kvm i Lystrup.

Fra Lystrup er det nemt at komme ind til Aarhus, eller til nogen af de andre nærliggende byer. Det er blandt andet muligt at tage toget ind til Aarhus eller til Djursland. Fra Lystrup er det også enkelt at komme omkring i bil, da man via Djurslandmotorvejen kan køre til Djursland eller ud på E45 motorvejen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser