Ribe – skødeskrivning til faste lave priser i Ribe

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Ribe, kan vi håndtere din sag til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

Læs mere og bestil

FremragendeTrustpilot

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Ribe.

Køberrådgivning Ribe

Er du ved at investere i bolig i Ribe, vil Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat Ribe

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Ribe. Vores prisniveau ligger typisk omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Ribe

Ribe er en by med ca. 8.000 indbyggere. Byen ligger tæt ved Esbjerg, som kan nås via offentlig transport eller i bil, det tager ca. 35 minutter at køre fra Ribe til Esbjerg. Byen er nok mest kendt for Ribe Domkirke, samt for at være Danmarks ældste by. Ribe er præget af mange ældre bygninger, der sammen med de mange brostensbelagte gader og domkirken trækker turister til byen.

Boligerne i Ribe er hovedsageligt villaer og rækkehuse, der findes dog også ejerlejligheder i etagebyggerier i byen. Størstedelen af boligerne i Ribe har en tilhørende have, gård eller et grønt fællesområde. Et parcelhus fås til omkring 9562 kr/kvm i Ribe.

Der findes flere grønne områder i Ribe bl.a. Riberhus Slotsbanke og stier langs Ribe å. De grønne områder gør området attraktivt for familier, hundeejere, sportsudøvere og naturelskere.

Der findes både skoler og daginstitutioner i Ribe. Der findes derudover også mulighed for videre uddannelse, eksempelvis er det muligt at tage en gymnasial uddannelse på Ribe Katedralskole. Derudover er det muligt at finde uddannelser i den nærliggende by Esbjerg.

Call Now Button