Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Valby – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Valby – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Valby, kan vi være behjælpelig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Valby.

Køberrådgivning i Valby

Skal du erhverve bolig i Valby, vil Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat Valby

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Valby. Vores prisniveau ligger typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Valby

Valby er en del af Storkøbenhavn. Bydelen med ca. 48.000 indbyggere er placeret ca. 4 kilometer sydvest for centrum. Bydelen Valby er beliggende mellem Sydhavnen mod syd, Hvidovre og Rødovre mod vest og Frederiksberg mod nord.

Valby er et oplagt sted at bosætte sig hvis man ønsker at bo centralt i Storkøbenhavn. Valby ligger tæt på centrum, uden at være en del af det. I Valby findes der både ejerlejligheder, villaer og parcelhuse. Valby er derfor både oplagt for studerende, børnefamilier og enlige. I Valby fås en ejerlejlighed for omkring 28.040kr pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 32.006kr pr. kvm.*

I Valby er der også gode muligheder for shopping, blandt andet findes butiksområdet Spinderiet tæt på Valby Station. Der findes flere grønne områder i Valby, den mest kendte af disse er Valbyparken.

En stor del af trafikken der går igennem Valby sker via de større veje, der er derfor mange af de mindre veje i området der er forholdsvis stille. Kørsel i bil og på cykel er derfor forholdsvis let i Valby. Også den kollektive trafik er let at benytte sig af når man eksempelvis skal fra Valby til Indre By. Det tager ca. 5-10 min at komme fra Valby til Københavns Hovedbanegård i tog. Fra Valby er det muligt at tage s-toget mod Københavns Hovedbanegård eller videre ud mod udkanten af Storkøbenhavn.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser