Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Vedbæk – Præcis og pålidelig skødeservice

Skødeskrivning i Vedbæk – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Vedbæk, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Vedbæk.

Køberrådgivning i Vedbæk

Står du overfor at købe fast ejendom i Vedbæk, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Vedbæk

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Vedbæk. Vores priser ligger normalt omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Vedbæk

Vedbæk er en lille by i Rudersdal kommune. Byen har tidligere været selvstændig, men er nu vokset sammen med Trørød. Der bor ca. 3000 mennesker i selve Vedbæk, som ligger ca. 20 kilometer nord for København.

Vedbæk er en by der byder på gode indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og et smukt havnemiljø. På havnen finder man utallige restauranter og caféer, samt diverse tilbud der vedrører alt fra fiskeri til sejlsport og andre vandaktiviteter. Udover friluftsliv ved havet, er det også muligt at nyde naturen i de mange nærliggende naturområder, som eksempelvis Maglemose. Vedbæk er altså et område der indeholder både byliv og naturskønne omgivelser.

Boligerne i Vedbæk er hovedsageligt villaer og rækkehuse, men der findes dog også enkelte etagebyggerier. Størstedelen af boligerne har tilhørende have eller et grønt fællesareal. Langs vandet findes større villaer, med udsigt over Øresund og kig til Sverige. Vedbæk har ligesom det øvrige Nordsjælland høje huspriser. Her fås et parcelhus til omkring 29.901kr/kvm.

Fra Vedbæk St., som er en station der er centralt placeret i Vedbæk, er det muligt at tage toget mod Helsingør og København. Er man i bil, er det fordelagtigt at benytte E47 motorvejen mellem København og Helsingør.

Scroll to Top